Privacy

Privacy

Privacy

We hechten een grote waarde aan jouw privacy, daarom proberen we die zo goed mogelijk te beschermen.
We hebben er voor gekozen om geen Facebook en pinterest knoppen te integreren zodat deze bedrijven niet onnodig jouw surfgedrag kunnen monitoren.

Waar we niet onderuit kwamen is google analytics. Dit sataistieken programma van google zorgt er onder andere voor dat we gevonden kunnen worden met de google zoekmachine. Omdat iedereen google gebruikt om in te zoeken willen we daar wel graag gevonden worden.

De andere partij partijen waar mee we samenwerken zijn:

  • Hosting provider: Onze hosting provider Protagonist beheert onze website en de database waarin we je account en je bestellingen in opslaan. Protagonist draagt zorg voor een zo goede mogelijke beveiliging van deze serevers zodat niemand er met je gevens van door kan gaan.
  • Drukker: Je geboortekaartje wordt gedrukt door onze drukker Libertas Pascal in Utrecht. De drukker draagt de grootst mogelijke zorg voor je kaartje. Alle misdrukken worden direct vernietigd en de bestanden worden na het drukken van je kaartje direct gedelete van hun digitale drukpersen.
  • Verzending: De verzending wordt gedaan via MyParcel. In dit systeem voeren wij je adres in voor het verzenden van je pakketje. Het systeem genereerd dan voor ons een verzendlabel met track&trace code. Myparcel werkt met PostNL samen voor de daarwerkelijke verzending.
  • Nieuwsbrief: Voor het verzenden van onze nieuwsbrief gebruiken wij Mailchimp. Je kunt er zelf voor kiezen om je heier wel of niet voor aan te melden. Je wordt nooit automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief. Je kunt ook ten alle tijden je weer afmelden van de nieuwsbrief.
  • Betalen: Voor de betaling werken wij samen met Mollie. Dit bedrijf handeld alle betalingsverkeer af en

 

Je kunt op twee manieren bij ons bestellen 1 om een account aan te maken, wij bewaren dan je adresgegevens zodat je een volgende keer makkelijker en sneller kunt bestellen. Je kunt zien welke bestellingen je hebt gedaan en wanneer. Ook kun je een factuur uit printen van deze bestelling. Daarnast kun je je aangemaakte geboortekaartje tijdelijk opslaan om hem later te bestellen. Al deze gegevens worden veilig bewaard in onze databse en via https (beveiligde verbinding) verstuurd. Door in te loggen kun je de gegevens zien die opgeslagen zijn. Wil je je account helemaal verwijderen dan hoef je ons alleen maar een e-mail te sturen. Je bestellingen kunnen wij pas na 2 jaar verwijderen omdat we bij gerantie aanvragen moeten kunnen nagaan wanneer het artikel verkocht is.

De tweede manier is een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken. Alleen de gevens voor de daadwerkelijke bestelling wordt dan opgeslagen. Elk kwartaal worden de bestellingen opgenomen in onze administratie en gedeeld met de belastingdienst. De administratie moet voor de wet 7 jaar bewaard blijven. De bestellingen in ons online systeem worden maximaal 2 jaar bewaard.

Mocht je vragen hebben over hoe we omgaan met jouw privacy mail ons gerust op shop@by-bora.com

Voor meer informatie over onze privacy check de privacy policy